Két halálos baleset is történt szombaton

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombaton délelőtt 9 óra 27 perc körül a 4915-ös számú úton Vállajnál.

2023. augusztus 5., 20:50

Szerző:

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy elektromos motorkerékpárral közlekedő nő és egy román hatósági jelzésű személygépjármű ütközött össze, aminek következtében az elektromos motorkerékpárt vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az adott útszakasz balesettel érintett részén a helyszínelés ideje alatt rendőrségi irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.  

Ugyancsak végzetes közúti közlekedési baleset történt Kiskőrös és Páhi között, az 5301-es számú út 38-as kilométerénél szombat este – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint egy személygépkocsi vezetője egy kanyarban nem jól választotta meg autója sebességét, lesodródott az útról és felborult. A balesetben egy 29 éves nő a helyszínen életét vezette, a sofőr súlyosan megsérült.

Az érintett útszakaszon a helyszíni szemle idejére félpályás útlezárás van érvényben.

(Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / NurPhoto via AFP)