Már most óriási a torlódás az M1-esen, több autó rohant egymásba

Tíz kilométeres a dugó.

2021. július 31., 06:53

Szerző:

Több autó rohant egymásba M1-es autópályán, Tatabánya térségében a Budapest felé vezető oldalon az 52-es kilométernél. A sávzárást már feloldották, a forgalom mindkét sávon halad, de a torlódás még mindig jelentős, közel 10 kilométeres. Aki teheti a 85-ös jelű Komárom, Kisbér csomópontnál az 1-es főút felé kerülhet − tájékoztatott az Útinform.

Az M3-as autópályán a Budapest felé tartó oldalon Bag térségében egy személygépkocsi vadat gázolt. A helyszínelés idejére a 38-as kilométernél a belső sávot lezárták, a forgalom egy sávon halad.

Ami a határhelyzetet illeti, a legtöbb határátkelő jól járható, nincs 15 percet meghaladó várakozási idő. A legtöbbet továbbra is, az elmúlt napokhoz hasonlóan a szerb határszakaszon kell. Hercegszántó, Röszke és Tompa határátkelőknél legalább két óra a várakozási idő Szerbia felé, Magyarország felé Röszkénél három, Tompánál egy órát vehet igénybe a határátkelés. A román-magyar szakaszon Csanádpalotánál egy, Csengersimánál fél óra a várakozási idő úgy Magyarországra, mint Romániába. Ukrajna irányába Beregsurány és Záhony átkelőhelyeken egy órás a várakozás mindkét oldalon. Horvátország felé fél óra a határátlépés Letenyénél.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.