Eltévedtek a fideszesek, rossz utat avattak fel

Frissen felújított és máris repedezett utat adták Kecskemét és Helvécia között egy, az interneten terjedő kép tanúsága szerint. Az igazság azonban még ennél is viccesebb. 

 

2023. szeptember 4., 17:16

Szerző:

Az önkormányzati lapban jelent meg egy fotó, amely azt örökítette meg, ahogy heten addják át azt az aszfaltozott utat, amely összeköti Kecskemétet Helvéciával. A Kiskőrösi útról van szó, korábban ez földes út volt. A képen azonban a szemfüles olvasók néhány repedést vettek észre...

A kecsup.hu utánajárt a gyorsan öregedő útszakasz rejtélyének, mint kiderült 

az átadási ünnepségről készült képen látható útszakasz, valójában a régi, amely már korábban is ott volt.

Mint írják, csak 50 méterrel kellett volna hátrébb állniuk az avatóknak, akkor valóban az új szakaszt adták volna át és szentelték volna fel.

A nem a tetthelyen történt nemzeti színű szalagfogás résztvevője volt többek között Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármestere, Szeberényi Gyula Tamás parlamenti képviselő, Balogh Károly Helvécia polgármestere (aki Szeberényinek kampányolt), és Papp Zsolt György, a vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár tartotta.

Az Európai Unió 300 millió forinttal támogatta a beruházást, bár ez utóbbi tényről az önkormányzati sajtó nem számolt be – teszi hozzá a kecsup.hu.

(Kiemelt kép: helyszínváltozással adták át a felújított kecskeméti utat. Forrás: Kecsup hírek FB-oldal)