Ungár Péter: Nem vagyok alkalmas miniszterelnöknek, mert egy neurotikus, fehér, meleg zsidó férfi vagyok

Ungár Péter kegyeleti okokból nem kritizálja Gelencsér Ferencet. 

2022. október 3., 10:44

Szerző:

Interjút adott a Nyugat.hu oldalnak Ungár Péter, az LMP társelnöke. A politikus meglepően őszinte válaszokat adott a beszélgetés során. Többek között arról is beszélt, hogy azért alkalmatlan miniszterelnöknek, mert egy neurotikus, fehér, meleg és zsidó férfi. 

Ungár az interjúban arról is beszélt, hogy a Momentum új vezetőjét, Gelencsér Ferencet kegyeleti okokból nem hajlandó kritizálni, valamint azt is mondta, hogy Karácsony Gergely egy „politikai puha fiú, hímez meg hámoz”.

Ungár szerint a választásokat megelőzően „különböző politikai molylepkékre” hallgatott. 

„Ennek van egy személyes és egy politikai része – és ez utóbbi számomra még mindig tart. Szerintem az ellenzéki politika egyik nagy hibája, hogy a kollégáim jelentős része nem gondolja, hogy bármit újra kell gondolnia”

– fogalmazott az ellenzék választási vereségével kapcsolatban hozzátéve, hogy a politikai hibákat már 70 százalékban átgondolta. Az LMP társelnöke az Azonnali bezárásáról is megszólalt. Ungár szerint a híroldal csak vitte a pénzt, miközben nem olvasták az emberek. 

(Kiemelt kép forrása: Ungár Péter Facebook-oldala)

 

 

Fennállása huszadik évfordulójához érkezett az MVM Partner Zrt., Magyarország legnagyobb villamosenergia-nagykereskedője. Az elmúlt két évtizedben a társaság nagy utat bejárva és jelentős mérföldköveket elérve számos módon járult hozzá a magyar villamosenergia-rendszer ellátásbiztonságához és a rezsicsökkentés biztosításához.