Újabb szerkesztőséget záratott be Ungár Péter, ők is csupán máshonnan tudták meg

Az Azonnali után a helyi közéletben vezető szerepet játszó Egri Ügyek stábja is csupán a médiából tudta meg, az őket is tulajdonló Ungár Péter és Gerényi Gábor-féle cég őket is megszünteti.

2022. szeptember 11., 19:53

Szerző:

Az Azonnali.hu szerkesztőségéhez hasonlóan az Egri Ügyek helyi hírportált is bezárta, egy kivételével pedig munkatársaikat is elbocsátotta a médiavállalkozóként is szereplő Ungár Péter LMP-társelnök és képviselő. A szerkesztőség közleményében azt írta, a médiából értesültek munkahelyük megszűnéséről.

„(...)senki nem mondott nekünk egy árva szót se arról, ki és mire készül, egy másik újságból tudtuk meg, hogy a többségünknek ennyi volt. Azóta a felmondólevelünkön kívül még egy vállon veregetés sem érkezett abban a helyzetben, amikor a szerkesztőség hat tagjából öt mehet, amerre akar”, – írták.

Az Egri Ügyek portált az Ungár és Gerényi Gábor médiavállalkozó által alapított Azonnali Média Kft. vásárolta meg nem sokkal az alapítás után, elmondásuk szerint az utóbbi időszakban volt olyan nap, amikor helyi médiaként napi 80 ezer kattintást produkáltak, a havi kattintásszámuk pedig 1,5 millió volt.

A munkatársak elmondták azt is, napi munkájukba sohasem szóltak bele a tulajdonosok, számaik alapján azonban a bezárást érthetetlennek tartják. Kiderült az is, a nyugat-magyarországi, még mindig működő Ungár-lap, az ugytudjuk.hu csupán egyetlen munkatársukat veszi át állományba, az Egri Ügyekből pedig az ő lapjukon lesz majd rovat.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.