Újabb hétvégi lezárás Budapesten

A hétvégén tisztítja az FKF Köztisztasági Divízió az Árpád hidat, amelynek emiatt részlegesen lezárják szombaton a déli, vasárnap az északi külső sávját – tájékoztatta a vállalat pénteken az MTI-t.

2022. szeptember 30., 10:07

Szerző:

Szombaton 6.30-tól 13.30-ig az Árpád híd déli (Budáról Pestre vezető) oldalát, vasárnap, szintén 6.30-tól 13.30-ig a híd északi (Pestről Budára vezető) oldalát tisztítják meg, ezért lezárásokra lehet számítani – írták.

Az FKF azt kéri az autósoktól, hogy segítsék az autóbuszokat a besorolásban, a sávváltásban és a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

(MTI Fotó: Mohai Balázs)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.