Tüttő Kata kilovaglása kiverte a biztosítékot a jobboldalon

A főpolgármester-helyettes lóháton élvezte a nyaralást. 

2021. augusztus 2., 18:10

Szerző:

Soha többé baloldal – nyilatkozta a Hír TV-nek, Zsigmond Barna Pál. A fideszes országgyűlési képviselő interjút adott, és arról beszélt, hogy kétszínű a baloldal. A jobboldali politikus azért adott hangot véleményének, mert a hétvégén Tüttő Kata főpolgármester-helyettes feltöltött az Instagram-oldalára egy videót, amin lóháton ülve kilovagolt a tengerből.

Zsigmond Barna Pál azt írta a Facebookon miután interjút adott a Hír TV-nek: „Elmondtam, hogy a baloldal kétszínű. Miközben a fővárosban a kánikulában alig lehet közlekedni a dugótól, Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes, aki évek óta azt hangoztatja, hogy nincs pénz, éppen Görögországban egy luxusüdülőhelyen, luxuskörülmények között nyaral. Soha többé baloldal!”

„Unjátok már a budapesti dugókat? Különösen kánikula idején idegtépő az araszolás? Jó hírünk van: úgy tűnik, Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes éppen Görögországban kísérletezik alternatív közlekedési megoldásokkal!” – ezt már a fővárosi Fidesz posztolta a Facebookra. A bejegyzéshez feltöltötték az ominózus videót is, amin Tüttő Kata lóháton kilovagol a tengerből. 

A Fidelitas a következőket írta: „Tüttő »tender királynő« Kata a nehéz és eredményekkel teli budapesti munka után egy kis pihenéssel tölti napjait egy görög luxus szigeten, ahol természetesen a gyrosos sajtos tejfölös lángos mellett nem maradhat el a tengerből való kilovaglás sem. Mert ugye miért ne?”

Tüttő Kata kilovaglását Kötter Tamás is kommentálta. Az író, ügyvéd azt írta: „Karácsony Gergely azzal kampányol, hogy azért lett elemzőből politikus, mert a politikának másnak kell lennie. Meg kell szüntetni a korrupciót és a politikusi urizálást. Ez még akár szép misszió is lenne, ha nem követné a Karácsony-féle demagógia és nem állt volna be Tóth Csaba mögé zuglóban vagy nem az a Tüttő Kata lenne a helyettese a Városházán, aki a minap a tengerből lovagolt ki egy görög szigeten. Ne üljünk fel a Gyurcsány-csapat hangulatkeltéseire és maradjunk a tényeknél!”

Tüttő Kata egyébként saját maga osztotta meg a kilovaglós videót az Instagram-oldalán. Mint ismert, később törölte a videót a közösségi oldaláról. A főpolgármester-helyettes egyébként Zakynthos szigetén, Görögországban nyaral.

(Kiemelt kép: Tüttő Kata kilovagolt a tengerből 2021. augusztus 1-ján. Fotó: Tüttő Kata Instagram-oldala)

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.