Tragikus baleset történt Fóton

Elgázoltak egy nőt és unokáját az M0-s autóúton Fótnál vasárnap. Az 52 éves nő belehalt sérüléseibe, a 13 éves gyereket pedig életveszélyes sérülésekkel szállították a kórházba.

2023. január 8., 15:16

Szerző:

Műszaki hiba miatt állt meg az M0 autóút 66-os kilométerszelvényében Fótnál, az M5 autópálya irányában egy személygépkocsi 2023. január 8-án 11 óra 30 perc körül. A sofőr az autóban maradt, míg 52 éves párja valamint 13 éves unokájuk kiszállt. A nőt és unokáját egy érkező tehergépkocsi elütötte – írta a rendőrség honlapján.

A Fót térségében történt közúti közlekedési baleset következtében a nő életéért a mentők hiába küzdöttek, a helyszínen meghalt, a 13 éves gyermeket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. 

A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

 

 

13:35

Tűz ütött ki a Városmajori kórház alagsorában, míg egy V. kerületi szálloda konyhájának kemencéje füsttel árasztotta el az épületet. Az esetek során nem sérült meg senki, a tűzoltók a helyszínen gondoskodtak a veszély elhárításáról.

Megszűnik november 4-től a Keszthelyi Kórház szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg osztálya, ugyanakkor a szülészet-nőgyógyászati járóbeteg ellátás, a terhesgondozás és a nőgyógyászati szakellátás változatlanul elérhető lesz.