Totálisan kiakadt Lady Dömper a kormánymédia transzvesztita-ellenes cikkén

Elege lett.

2021. augusztus 13., 19:46

Szerző:

Teljesen kiakadt Magyarország egyik legismertebb transzvesztita előadóművésze, Lady Dömper a Magyar Nemzet pénteken megjelent cikkén. Az Alterego melegbár állandó fellépője pénteken egy képet posztolt ki magáról a Facebookon, amin a kormányközeli lap pénteki címlapját tartotta az arca előtt. Az előadóművész azon akadt ki, hogy a Magyar Nemzet a transzvesztita létet ideológiának minősítette.

A cikk a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltjének, Fekete Győr-Andrásnak a Hit rádióban adott csütörtöki nyilatkozatát boncolgatta tovább, amiben a politikus azt mondta, beengedné a transznemű embereket az óvodákba. A csütörtöki cikk a korábbi Fekete-Győr András beengedné az óvodákba a transzneműeket cím helyett Fekete Győrék utat nyitnának a transzvesztita ideológiának címmel jelent meg a pénteki nyomtatott számban. Ezen akadt ki Lady Dömper, amikor azt írta bejegyzésében: „Csillagok! «Transzvesztita ideológia» !!! Az meg mi a f*szom ???”.

A kormánymédia az utóbbi hetekben kezdte kampánytémává emelni az LMBT-közösséget. Az egész júniusban kezdődött, amikor a kormánypártok pedofilellenes törvényét egy olyan családvédelmi törvényrésszel egészítette ki, melynek passzusai szerint tilos például 18 éven aluliak számára olyan reklámot, vagy műsorszámot elérhetővé tenni, amelyekben a születési nem megváltoztatását vagy a homoszexualitást ábrázolják. Azóta Orbán Viktor bejelentette: az elfogadott törvény miatt támadó Brüsszel ellen népszavazással erősíti meg a döntésüket.

A családvédelmi törvényről a napokban jött ki a pontos végrehajtási rendelet, melyben kifejtik: az óvoda, iskola közelében nem lehet árusítani, nem lehet az üzlet kirakatába tenni, és a többi terméktől elkülönítve, csak zárt csomagolásban lehet árulni minden olyan gyermekeknek szóló terméket, amely a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a homoszexualitást népszerűsíti, illetve a szexualitást öncélúan ábrázolja. 

(Kiemelt kép: Lady Dömper Facebook-oldala)

 

Amióta mérik, most először a legszegényebb magyar régió is eléri az EU fejlettségének felét, de a fél ország az uniós lista leghátsó részén van – sőt, ha a francia tengerentúli helyek nélkül számolunk, akkor a Dél-Alföld is visszacsúszott az európai legszegényebb húszba. Budapest eközben még jobban teljesít, az országból a főváros és környéke tudott szebb növekedést felmutatni - írja a hvg.hu.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) jelenlegi főigazgatója nyerte a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) főigazgatói pályázatát – közölte az Index információi szerint Csák János kulturális és innovációs miniszter a Nemzeti Kulturális Tanács mai, keddi ülésén.