Törőcsik Mari tüdőgyulladás miatt van kórházban

A színésznő egy hete került kórházba, úgy tudni, már jobban van.

2021. március 24., 10:12

Szerző:

„Jelenleg stabil az állapota, az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból. Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz” – mondta Törőcsik Mari Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő állapotáról unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színész a Blikknek.

Törőcsik Mari egy hete került kórházba. Volt férje Bodrogi Gyula is aggódik a színésznőért, napok óta nem tudott beszélni vele: „Sajnos, nem tudták neki odaadni a telefont, az ápolójával, Tamással beszéltem. Azt mondta, Mari jobban van, de azért azt gondolom, ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem. Biztosan megviseli a tüdőgyulladás, megterhelő lehet ez neki” – mondta Bodrogi.

A színésznőt 2017-ben hetekig ápolták a kórházban tüdőgyulladás miatt, most pedig a kezdeti tüneteknél vitték be, nehogy hirtelen sokat romoljon az állapota, írta a lap.

(Kiemelt kép: MTVA | Zih Zsolt)

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt