Óriási a torlódás az M1-esen, ha teheti kerülje el messzire

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Szárliget és Tatabánya között burkolatfelújítási munkákat végeznek. Az 50-es km-nél a torlódás meghaladta a 3 km-t – közölte az Útinform.

2023. december 16., 10:02

Szerző:

Emellett közölték: az M5-ös autópályán, Szeged felé, fénytörő hálót telepítenek. A 71-es km-nél a belső sávot lezárták, a torlódás közel 5 kilométeres.

Félpályás lezárások országszerte

A 8-as főúton, Veszprém elkerülő szakaszán, két személygépkocsi ütközött össze. Az 52-es km-nél a forgalom félpályán halad.

A 46-os főúton, Nagylapod térségében, több jármű is az árokba csúszott. A 36-os km-nél forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hasonló baleset történt a 47-es főúton is, Orosháza térségében. A 158-as km-nél a forgalom félpályán halad.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőnél a kilépésre váró kamionsor kb. 5 km-es.

Komárom-Esztergom vármegyében a közlekedésre veszélyes fák, illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható a Süttő és Vértestolna közötti úton a Tardos és Bikol közötti útszakasz – közölték.

(Kiemelt kép: Torlódás az M1-esen 2023. december 16-án. Fotó: Google)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.