Tizenkét millió forintos órával egészítette ki kötcsei szettjét Orbán Ráhel

Azt hitte, hogy csak úgy kimozdul egy koszos Louis Vuitton táskában és egy elnyűtt Gucci-cipőben a miniszterelnök lánya?

2018. szeptember 9., 14:43

Szerző:

Ha már sikerült kidühöngenie magát azon, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya a Fidesz hagyományos kötcsei Polgári Piknikjén egy átszámítva mintegy egymillió forintos Louis Vuitton táskával szállt ki az Audiból, lábán egy 227 ezer forintos Gucci-tornacipővel, akkor most rossz hírünk van. A 444 ugyanis a 24 helyszínen készült fotóján kiszúrta, hogy Orbán Ráhel nem adta alább más téren se:

csuklóján egy Audemars Piguet Royal Oak karórát viselt, aminek piaci ára 12-14 millió forint között mozog.

A 444 megkérdezett egy óraszakértőt is, aki megállapította, hogy a feltételezés helyes. Ez a karóra valóban az említett márkához tartozik, ráadásul gyémántberakásos is.

Fotó: 24.hu/Marjai János

 

Tegnap 21:20

Csütörtökön újra országos pedagógussztrájk lesz, ami azt jelenti, hogy sok oktatási intézményben fognak egyszerre sztrájkolni vagy polgári engedetlenséget vállalni pedagógusok. A szakszervezetek által meghirdetett egységes munkabeszüntetés célja még mindig a fizetésemelés, a sztrájkjog visszaállítása és a munkaterhek csökkentése. Emellett még fontosabbá vált egy eddig is meglévő követelés: a kirúgott tanárok visszahelyezése.

Tegnap 21:10

Elutasította az Alkotmánybíróság (Ab) azt az ellenzéki képviselők által benyújtott indítványt, amely a pedagógussztrájkhoz kapcsolódó, még elégséges szolgáltatás mértékének utólagos normakontrolljára irányult – derül ki a testület honlapjára szerdán feltöltött közleményből és az ott nyilvánosságra hozott határozatból.

Tegnap 18:33

Életének 80. évében, december 6-án este elhunyt Tonhauser László, nyugállományú rendőr ezredes, a magyar bűnüldözés ikonikus alakja.