Tizenkét millió forintos órával egészítette ki kötcsei szettjét Orbán Ráhel

Azt hitte, hogy csak úgy kimozdul egy koszos Louis Vuitton táskában és egy elnyűtt Gucci-cipőben a miniszterelnök lánya?

2018. szeptember 9., 14:43

Szerző:

Ha már sikerült kidühöngenie magát azon, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya a Fidesz hagyományos kötcsei Polgári Piknikjén egy átszámítva mintegy egymillió forintos Louis Vuitton táskával szállt ki az Audiból, lábán egy 227 ezer forintos Gucci-tornacipővel, akkor most rossz hírünk van. A 444 ugyanis a 24 helyszínen készült fotóján kiszúrta, hogy Orbán Ráhel nem adta alább más téren se:

csuklóján egy Audemars Piguet Royal Oak karórát viselt, aminek piaci ára 12-14 millió forint között mozog.

A 444 megkérdezett egy óraszakértőt is, aki megállapította, hogy a feltételezés helyes. Ez a karóra valóban az említett márkához tartozik, ráadásul gyémántberakásos is.

Fotó: 24.hu/Marjai János

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.