Terézvárosi házomlás: sikeresen megműtötték a súlyosan megsérült táncművész gerincét

Sikeresen megműtötték a terézvárosi házomlás során súlyosan megsérült táncművész gerincét – tájékoztatta a Budapesti Operettszínház az MTI-t.

2022. július 2., 18:52

Szerző:

A közlemény szerint a fiatal művész szervezete „reménykeltően jól reagált a műtéti beavatkozásra, életfunkciói kedvezőek”.

A táncművész – három másik emberrel együtt – hétfő délelőtt sérült meg, amikor leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utca 1. szám alatti ház párkányfala.

(Kiemelt kép: Budapest, 2022. június 27. Tűzoltók a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél dolgoznak 2022. június 27-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.