19:00 - 20:00

Maflás

Csernus Imre műsora

Szilágyi János újra műsort vezet

Visszatér a Halló, itt vagyok! – április 28-án indul Szilágyi János műsora a 168.hu-n. A legendás rádióssal szerdánként találkozhatnak a nézők, a Halló, itt vagyok! onnan folytatódik, ahol 1989 decemberében véget ért. 

2021. április 20., 14:32

Szerző:

Újra indul a Halló, itt vagyok! Szilágyi Jánossal. Ahogy 30 évvel ezelőtt, most is egyszerű a koncepció: bárki betelefonálhat, akár név nélkül is, és beszélgethet a műsorvezetővel.

A 168.hu-n április 28-tól szerdánként nemcsak hallgatni, de nézni is lehet a műsort, Szilágyi élőben várja a telefonokat, szívesen beszélget magánéleti kérdésekről, szerelmi és családi drámákról, az élet kényes, izgalmas, vagy akár tabu témáiról, viszont két kérdéskört nem szeretne érinteni: a politikát és a járványt. 

A nagysikerű rádióműsor 1980 január első hetében indult és 1989 decemberében ért véget, viszont a Szilágyival folytatott – néha szórakoztató, máskor könnyfakasztó – beszélgetések legendássá váltak. A Halló, itt vagyok! beszélgetései a 90-es években is tovább éltek a köztudatban, a műsort előszeretettel elevenítették fel az akkori kabaréműsorok is. 

„Halló, újra itt vagyok, vagy újra itt leszek, szerdánként, este 7-kor bármit megbeszélhetünk, ami az életünk része, bármiféle témát megoszthatnak velem. A politikából és a járványból viszont már mindenkinek elege van, ezért arra kérem a telefonálókat, hogy ezekkel ne fárasszuk egymást”

– mondta Szilágyi János, aki 85 évesen örömmel ül vissza a stúdióba.

 A Halló, itt vagyok! mellett két műsor jelentkezik rendszeresen élőben a 168.hu-n: Fiala János Keljfeljancsi című reggeli rádióműsora és Csernus Imre Lelkifröccs című beszélgetős műsora.

„A Halló, itt vagyok! a magyar médiatörténet egyik fontos pillére, és hiszek abban, hogy ez a formátum ma is képes sikert aratni. Szilágyi János élő legenda, aki egészen egyedi műsort hoz vissza a képernyőre. Megtiszteltetés a 168.hu-nak és az egész stábnak, hogy vele dolgozhatunk”

– mondta el Milkovics Pál, a Britmédia tulajdonosa. 

Aki szeretne telefonálni és beszélgetni Szilágyival az első adásban, az már akár most, előre jelentkezhet a halloittvagyok@168.hu e-mail-címen.