Szex helyett megöléssel fenyegette és kirabolta kuncsaftját egy prostituált

Egy Abony melletti erdőbe vitte a férfit, majd amikor látta, hogy sok pénz van nála, azt mondta, hogy ha nem adja át, akkor az erdőből már nem megy haza, mert az egyetlen kivezető utat elzárták.

2021. május 14., 10:39

Szerző:

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerint a pristituált internetes hirdetés útján találkozott a később kirabolt kuncsafttal. A találkozó Abonyban volt, ahol a sértett előre kifizette a nő által kért tízezer forintot. Ekkor figyelt fel az elkövető arra, hogy a férfinél még ezen kívül is nagyobb összegű készpénz van - írja az ügyészség

Ezután a nő iránymutatása alapján egy Abony melletti erdőbe autóztak, ahol azonban a férfi által előre kifizetett együttlét mégsem történt meg. Helyette az elkövető megfenyegette azzal, ha nem adja át neki a nála lévő értékeit, akkor az erdőből már nem megy haza. Jelezte, hogy az erdőből kivezető egyetlen utat elzárta a „párja” barátaival és ha nem teljesíti a férfi a követelését, akkor megölik. Emellett az örömlány is elmondta neki, hogy nála is kés van és azzal már korábban is szúrt meg más férfit.

Mivel a férfi valóban látott az erdei út megjelölt szakaszán egy gépkocsit parkolni, a fenyegetést komolyan vette. Annak hatására átadta a nála lévő összes értéket, így többek között 380.000 forint készpénzt és egy okosórát is. A nő ezután kiugrott a kocsiból, majd beült a férfi által is észlelt közelben parkoló autóba és azzal elhajtottak.

A prostituált társát ugyan nem sikerült beazonosítani a nyomozás során, de a nő ellen rablás bűntette miatt emelt vádat a Ceglédi Járási Ügyészség.

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.