Személyvonatnak ütközött egy autó Mezőtárkányban

A vonaton nem sérült meg senki, a Füzesabony-Debrecen vasútvonalon késésekre kell számítani.

2021. június 9., 06:40

Szerző:

Baleset történt Mezőtárkányban, vonatnak ütközött egy személyautó - tette közzé a Mávinform és a katasztrófavédelem szerda reggel.

Vonattal ütközött össze egy személyautó Mezőtárkányban, a Dózsa György úti vasúti átjáróban. Az ütközés következtében egy távközlési oszlop is megsérült. Mentők is érkeztek a helyszínre - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.   

A Füzesabonyból Debrecenbe tartó 6639-es számú személyvonat a mezőtárkányi állomás andráskereszttel megjelölt vasúti útátjárójánál karambolozott egy gépkocsival. A vonaton nem sérült meg senki - írta a Mávinform a Facebook-oldalán.    

A helyszínelés ideje alatt Füzesabony és Poroszló között a vonatforgalom szünetel, a MÁV-Start az utasok elszállításához pótlóbuszt biztosít - tették hozzá.    

A Füzesabony-Debrecen vasútvonalon késésekre kell számítani.

(MTI)

(Kiemelt képünk illusztráció: Fotó: MTI/Varga György)

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.