Szeles, felhős hétvégénk lesz

Emiatt nem is lesz annyira meleg.

2022. július 9., 06:39

Szerző:

Gomolyfelhős, napos idő várható szombaton, a keleti megyékben egy összeáramlási zóna mentén lehet több felhő, de reggelre ott is megszűnik a csapadék, így napközben már száraz idő várható. Az északnyugati szél ismét többfelé megerősödik, elsősorban a Dunántúlon. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között valószínű. Késő estére 17 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet – írta az OMSZ.

Vasárnap a napsütést többfelé zavarhatják magasra törő gomolyfelhők, amelyekből elszórtan, főként az északkeleti tájakon záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Az északnyugati szelet élénk, többfelé erős, néhol viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 11-18, délután 22-28 fok között alakul a hőmérséklet – írta az Időkép.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Tegnap 19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

Tegnap 18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.