24.hu: beismerte tettét a verekedő Szalai Ádám

Ténybeli, beismerő vallomást tett a magyar válogatott volt csapatkapitánya, Szalai Ádám arról, hogy egy szórakozóhelyen fejberúgott egy embert, derült ki a 24.hu értesüléséből.

2023. február 22., 07:38

Szerző:

Ténybeli beismerő vallomást tett Szalai Ádám, a magyar válogatott tavaly visszavonult csapatkapitánya egy garázdasági ügyben a rendőrségen – értesült a 24.hu. Szalait garázdaság és könnyű testi sértés vádjával hallgatták ki. Szalai a vallomásában jogos önvédelemre hivatkozott annak kapcsán, hogy öccsét védte, amikor egy szórakozóhelyen egy férfit fejberúgott.

Kérdésre Bagoly Bettina, a Főügyészség szóvivője megerősítette, Szalai a vallomás ellen nem élt jogi kifogással, érdemi vallomásában érdemi védekezést terjesztette elő.

Arról még a Blikk írt, hogy Szalai öccsével együtt a Bazilika mellett, januárban, egy szórakozóhelyen összeveszett egy baráti társasággal, miután öccse nem volt hajlandó róluk fotót készíteni. Ekkor Szalai öccsét az egyik férfi alkoholos befolyásoltság alatt szóban sértegetni kezdte, Szalai pedig előbb visszaszólt, majd talppal mellkasba rúgta őt, majd a földön fekve is megrúgta.

Az eset nyilvánosságra kerülése idején Szalai Ádám arról azt nyilatkozta, úgy érezte, komoly verést kap az öccse, ha abban a pillanatban nem cselekszik, ezért tette, amit tett.

(Kiemelt kép: A válogatottságtól búcsúzó Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés után a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Magyarország-Olaszország 0-2. Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.