Íme Simonka György fantasztikus, ötmilliós pusztaottlakai focielátója, amelyhez nem tartozik focipálya

2019. szeptember 11., 12:44

Szerző:

A különös igénnyel és (ha lehet) még nagyobb műgonddal megkomponált építmény a Facebookon is felbukkant. Így néz ki tisztes távolságból:

24.hu tegnapelőtt írt arról, hogy az éppen 1,4 milliárdos költségvetési csalással vádolt Simonka György faluja a 2007 és 2013 közötti uniós költségvetési ciklusban valamivel több mint 800 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott, átlagosan évente több mint 100 millió forint forrást nyert el, ami egy főre vetítve körülbelül 300 ezer forint. A 2014–2020-as időszakban pedig már majdnem kétmilliárd forint jutott a településre. Amikor önszemükkel is megnézték, milyen fejlesztések valósultak meg ebből a pénzből, több csodával is összefutottak, a legmegejtőbb azonban talán ez az 5 millióból épült 50 fős lelátó a focipályához (?!), de ezt nem használják, a focikapukat tárolják a fedett lelátón – nyugtázta a lap.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.