Rákay Philip üzent a balosoknak: Csak azért sem hallgatok el

A műsorvezetőt cenzúrázta a Facebook a gendersemleges sárkánnyá műtött férfiről írt véleménye miatt.

2021. július 17., 18:13

Szerző:

Cenzúrázta a Facebook Rákay Philipet, mert leírta véleményét a gendersemlges, magát sárkánnyá átoperáló férfiről. A műsorvezető megígérte, hogy most már „jó lesz”, és azt is üzente a balosoknak, hogy csak azért se fog elhallgatni, mert ha szerinte a baloldal hatalomra kerülne, végleg elhallgattatna minden patriótát. 

Mint írtuk, Rákay Philipnél kiverte a biztosítékot egy férfi, aki átműttette magát sárkánnyá. A műsorvezető „szerencsétlen kreténnek” nevezte a korábban bankárként dolgozó férfit, és szerinte, ha valaki gendersemleges lesz, és így viselkedik, az a nyílt társadalom nevű „álszent, álfilantróp, szélsőliberális, beteg idiotizmus” a valaha volt egyik legkárosabb ideológiája. A véleményét a fideszes Hoppál Péter is megosztotta, aki Soros György és a nyugati világot hibáztatta, amiért ilyen „termékek” vannak a világban. Azonban, mint azt a 168 észre vette, mindkettőjük Facebook-bejegyzése eltűnt.

Rákay Philip most azt írta: „Ismét cenzúrázott a Facebook”, hozzátette, 150 ezres elérés után törölték a posztját és egy nap szilenciumra ítélték gyűlöletbeszéd miatt. A műsorvezető szerint a „balos trollok” addig jelentgették, amíg – ahogy ő fogalmaz – „a Facebook független tényellenőrei” le nem tiltották a bejegyzését valami bornírt szabályra hivatkozva. „Istenem, George Orwell elszabadult fantáziája kismiska volt ezekhez képest” – írta Rákay Philip, hozzátéve, hogy „a balosok oltásellenes kampányai persze gond nélkül mehettek, de az nem fér bele, ha az ember karcos mondatokat ír a gender-idiotizmus képtelenségeiről.”

Rákay Philip ezek után sem fog elhallgatni, azt ígérte, ugyanakkor azt is üzente, ha most visszavonulót fújna, akkor veszélybe kerülne a 2022-es választás. Szerinte, ha a balosok hatalomra kerülnének, végleg elhallgattatnának minden patriótát, de ő ezt az örömöt nem fogja megszerezni nekik, mármint Gyurcsány Ferencnek és Karácsony Gergelynek, és a többi „haladónak”. 

Egyébként szombaton Hoppál Péter is megírta, őt is cenzúrázta a Facebook. „Hopp!!! Engem is utolért a Facebook-cenzúra! Törölték az átoperált liberális gender-sárkány-lény fotóját a posztomból” – fogalmazott a fideszes politikus.

A férfi, akiről szó van, Tiamat Legion Medusa, azt követően szánta el magát testének sokkoló mértékű átalakítására, hogy HIV-fertőzést diagnosztizáltak nála. Az amerikai férfi alelnöki pozícióban dolgozott egy bankban, de otthagyta állását, és úgy döntött, nem is emberként, hanem sárkányként akar tovább élni. Levágatta nemi szervét és füleit, a nyelvét pedig kettévágatta. Bőre alá hatalmas piercingeket rakatott, amik szarvakként funkcionálnak a fején. Tiamat Legion Medusa gendersemlegesnek tartja magát. Azt mondta, azért is operáltatta át magát, mert amikor a tükörbe nézett, nem egy férfit, nem egy embert látott.

(Kiemelt kép: Rákay Philip ötletgazda, az M1/M2 intendánsa, programigazgató a Magyar Televízió Zrt. Szent Mihály napja alkalmából Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! szlogennel indítandó programsorozatról tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Bródy House-ban 2013. szeptember 12-én. Fotó: Illyés Tibor / MTI)

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.