Kiakadt a gendersemleges, magát sárkánnyá átoperáltató férfin Hoppál Péter és Rákay Philip

A Facebookon írták meg véleményüket, aztán a bejegyzések hirtelen el is tűntek.

2021. július 16., 12:28

Szerző:

Rákay Philip szerdán keményen nekiment az egyik gendersemleges, magát sárkánnyá átoperáltató férfinek a Facebookon. A televíziós műsorvezető szerint ez a nyílt társadalomnak az egyik legkárosabb ideológiája. Hasonlóképpen vélekedett a fideszes Hoppál Péter is, aki a nyugati világot és Soros Györgyöt hibáztatja, amiért – ahogy ő fogalmazott – ilyen „termékek” vannak a világban. A bejegyzések péntekre eltűntek a Facebookról.

Még szerdán „telt be a pohár” Rákay Philipnél, aki a kormánypárti Patrióta nevű műsort vezeti. A televíziós szakember a Facebookon fakadt ki egy magát sárkánnyá átoperáltató, gendersemleges férfi miatt. A televíziós műsorvezető azt állította, hogy a nyílt társadalom nevű „álszent, álfilantróp, szélsőliberális, beteg idiotizmus” a valaha volt egyik legkárosabb ideológiája az, amit a férfi csinált magával. A férfiről pedig az a véleménye, hogy egy „szerencsétlen kretén”, amiért átoperáltatta magát.

A férfi, akiről szó van, Tiamat Legion Medusa, azt követően szánta el magát testének sokkoló mértékű átalakítására, hogy HIV-fertőzést diagnosztizáltak nála. Az amerikai férfi alelnöki pozícióban dolgozott egy bankban, de otthagyta állását, és úgy döntött, nem is emberként, hanem sárkányként akar tovább élni. Levágatta nemi szervét és füleit, a nyelvét pedig kettévágatta. Bőre alá hatalmas piercingeket rakatott, amik szarvakként funkcionálnak a fején. Tiamat Legion Medusa gendersemlegesnek tartja magát. Azt mondta, azért is operáltatta át magát, mert amikor a tükörbe nézett, nem egy férfit, nem egy embert látott.

Rákay Philip azon is elborzadt, hogy manapság erre is van sebész, végzett orvos, aki zokszó nélkül vállalja és beteljesíti egy „debil elmeroggyant öncsonkító vágyálmait” – fogalmazott a műsorvezető. Azt is szóvá tette, ehhez még a média és civil szervezetek is partnerek, mert ugrásra készen állnak, hogy elmagyarázzák a „gyanútlan szemlélődőknek” – köztük az ártatlan gyerekeknek is, hogy mindaz, amit ez a férfi képvisel, az normális, sőt követendő. A műsorvezető szerint a haladók az „aberrált, beteglelkű deviánsokat állítják példaként, és azt hazudják, ez a normális, ez az nagybetűs szabadság. Szerinte minden erővel küzdeni kell ez ellen, mert különben elveszünk.

Csütörtökön Hoppál Péter is megosztotta Rákay Philip bejegyzését. A fideszes politikus azt írta: a nyugati világ „aberrált liberál-idiotizmusának, a sorosi nyílt társadalom önpusztító, baloldali gender ideológiájának a pokoli terméke, a gender-sárkány”. Hoppál Péter ezután saját fia, Hoppál Hunor Transzsárkányok kora című „remek cikkét” ajánlja a Demokratából. Hoppál Hunor publicisztikájában arról ír, hogy fel kell készülni, mert elérkezik a transzsárkányok kora, akiknek mindent szabad majd, mert nem áll az útjukba még az emberi méltóság sem.

Rákay Philip és Hoppál Péter bejegyzése csütörtökön még elérhető volt a Facebookon, péntekre azonban mindkét poszt eltűnt. Sem elolvasni, sem megosztani nem lehet már egyiket sem. Egyelőre nincs információnk arról, hogy maguktól törölték-e le a bejegyzéseket, de akár az is előfordulhatott, hogy a Facebook cenzúrázta az írásokat. Az ügyben megkérdeztük Rákay Philipet és Hoppál Pétert is, amint válaszolnak, új cikket írunk.

(Kiemelt kép: Tiamat Legion Medusa. Fotó: truly/YouTube)

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.