Itt a válasz, miért tűnt el Hoppál Péter gendersemleges sárkánnyá átoperált férfiről szóló posztja

A fideszes politikus azt állítja, Facebook-cenzúra áldozata lett. 

2021. július 17., 09:03

Szerző:

Azt állítja Hoppál Péter, hogy cenzúrázta őt a Facebook, amiért kitett egy képet az üzenőfalára a gendersemleges, magát sárkánnyá átoperáltató férfiről. A fideszes politikus a napokban osztotta meg Rákay Philip bejegyzését, amely erős kritikát fogalmazott meg a „nyílt társadalom legkárosabb ideológiájáról”, a gendersemlegességről.

Pénteken írta meg Facebook-oldalán Hoppál Péter, hogy miért tűnt el egy, a gendersemleges, magát sárkánnyá átoperáltató férfiről szóló posztja a Facebookról. „Hopp!!! Engem is utolért a Facebook cenzúra! Törölték az átoperált liberális gender-sárkány-lény fotóját a posztomból” – fogalmazott a fideszes politikus. 

Mint írtuk, szerdán hosszú Facebook-posztban ment neki gendersemleges sárkányférfinek Rákay Philip. A kormánypárti Patrióta műsorvezetője azt írta, amikor meglátta a férfit, betelt nála a pohár. A televíziós műsorvezető azt állította, hogy a nyílt társadalom nevű „álszent, álfilantróp, szélsőliberális, beteg idiotizmus” a valaha volt egyik legkárosabb ideológiája az, amit a férfi csinált magával. A férfiről pedig az a véleménye, hogy egy „szerencsétlen kretén”, amiért átoperáltatta magát.

Véleményét megosztotta Hoppál Péter is. Majd a fideszes politikus azt is írta: a nyugati világ „aberrált liberál-idiotizmusának, a sorosi nyílt társadalom önpusztító, baloldali gender ideológiájának a pokoli terméke, a gender-sárkány”. Miután a 168 észrevette a posztokat, és azt is, hogy eltűntek, cikket írtunk. Megkérdeztük Rákay Philipet és Hoppál Pétert is, mi történt, közvetlen választ nem kaptunk.

Tiamat Legion Medusa az a magát gendersemlegesnek tartó férfi, aki átoperáltatta magát sárkánnyá miután kiderült, hogy HIV-fertőzött. Korábban bankárként dolgozott, és azt mondta, amikor a tükörbe nézett sem embert, sem férfit nem látott, ezért döntött úgy, hogy drasztikusan megváltoztatja a külsejét, amellyel most már azonosulni tud. 

(Kiemelt kép: Hoppál Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője a Hanon Systems Hungary Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2018. november 29-én. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

 

 

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.