Czunyiné Bertalan Judit politikai pedofíliát követett el, amiről büszkén posztolt is a közösségi médiában

Gyerekekkel és a fideszes Czunyiné Bertalan Judit, korábbi köznevelési államtitkárral avatott új játszóteret Ácson a katódgyárat építő kínai cég. Ezzel tehát bebizonyosodott, hogy a politikusnak nem jelent problémát a politikai pedofília elkövetése.

2024. május 23., 10:13

Szerző:

Új szintre emelkedett a minap a politikai pedofília intézménye, miután a fideszes Czunyiné Bertalan Judit, korábbi köznevelési államtitkár a következőket posztolta a Facebook-on:

Új játszóteret és az oda vezető járdát adtuk át Ácson. A beruházás 20 millió forintból valósult meg, melyre a Bamo Technology Hungary Kft. biztosított fedezetet. 

Ezzel önmagában még nem is lenne gond, csakhogy a kormánypárti politikusnak szemlátomást nem volt ellenére némi politikai pedofíliát végrehajtani és gyerekek segítségével kampánytevékenységet űzni – szúrta ki a Telex. A lap szerint legalábbis erre utal a bejegyzésében közzétett számos fotó, amelyek egyikén például gyerekek segítségével történik meg az elmaradhatatlan szalagátvágás. Az eseményen jelen volt még Szentirmai István, Ács kormánypárti polgármestere, valamint a Bamo Technology kínai vezérigazgatója, Szan Csun is. Az persze nem világos, hogy egy előtte nem is üzemelő játszótérhez hogyan került oda egy csapat kisgyerek.

A Telex amúgy a cikkben megjegyzi, hogy az Ácsra 520 milliárd forintból katódgyárat építő kínai Bamo Technology azzal próbál nagyobb népszerűségre szert tenni a lakosság körében, hogy beruház a környékbe, feltehetően ennek keretében épült a játszótér is.

A kínai Huayou-csoport magyarországi leányvállalataként működő Bamo tervezett gyára hatalmas lesz, 1500 milliárd forintos éves árbevétellel és 1 terawattóra áramfogyasztással számolnak. Az üzem mellé százhektáros napelemparkot és 300 lakásos lakóparkot is telepítenek, ez utóbbi gyaníthatóan a vendégmunkások számára készül. Úgy tudni, az építési munkálatok nyártól már meg is indulnak.

A Facebook bejegyzés alatti kommentben Czunyiné Bertalan Judit egyébként eképpen magyarázta a politikai pedofíliát:

Valóban nagy dolog, hogy Ácson játszóteret adtunk át, de természetesen a jelenlevő gyermekek szüleitől minden, a jogszabályban előírt hozzájárulás rendelkezésre áll ahhoz, hogy a gyerekekről készült fotókat nyilvános területen használjuk.

Magyarországon nagy divat a politikai pedofília

Emlékezetes, hogy Dézsi Csaba András, Győr polgármestere korábban azért perelte be az ugytudjuk.hu újságíróját, mert egy véleménycikkben kritizálta azt, ahogyan a polgármester érmeket adott át gyerekeknek. A Győr 750 emlékérmet ugyanis csak és kizárólag úgy lehet átvenni, ha a szülő a regisztrációkor beleegyezik, hogy fénykép készülhet a gyerekről az átadóeseményen, amelyen a polgármester és az alpolgármesterek adják át az érmeket. Abba is bele kell egyezni, hogy a fentiek szerint készített fényképeket a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata területi, módbeli és időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja. Ez pedig Dézsi Csaba András Facebook-oldalára is vonatkozott (hogy miért, arra az önkormányzat nem válaszolt) – írta az ugytudjuk.hu. A véleménycikkben ezt „politikai pedofíliának” nevezte Pintér Bence.

A Tatabányai Járásbíróság később megszüntette az eljárást bűncselekmény hiányában. A bíróság magyarázatában emellett megállapította, hogy

„ugyan a »politikai pedofília« kifejezésnek nincs egy általános, valamely szakma szabályai szerint megfogalmazott definíciója, a bíróság megítélése szerint, sem grammatikai értelemben, sem a cikk tartalma szerint, nem vonható le az a következtetés, hogy a szerző azt állítaná vagy arra tenne utalást e kifejezés használatával, hogy dr. Dézsi Csaba András polgármester pedofil személy lenne, gyermekek iránti szexuális vonzalmat érezne.”

Ezután a Tatabányai Törvényszék bírói tanácsa június 30-án kelt végzésében helyben hagyta a Tatabányi Járásbíróság eljárást megszüntető végzését.

(Képünkön Czunyiné Bertalan Judit az átadó ünnepségen. Forrás: Czunyiné Bertalan Judit Facebook oldala)

07:16

A választás után még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

Tegnap 11:25

Nem csak nálunk volt dupla választás, de minden összevetésben a magyarok költötték a legtöbbet politikai kampányra január óta. A főpolgármester-jelöltek közül a végül visszalépő Szentkirályi Alexandra költötte a legtöbbet. Döbbenetes pénzt költöttek a pártok, vagyis inkább a kormánypártok az online kampány során. Az ellenzék a fasorban sincs.