A fideszes Czunyiné egy Vasváron leselejtezett, majd felújított tűzoltóautót adhatott át ünnepélyesen Bábolnán

2019. május 10., 15:20

Szerző:

„Nekem van egy erős gyanúm, hogy ezt az IFÁ-t ismerem egy vasi városból, ahol tartalékszer volt. És ha ez az IFA az az IFA, akkor nem kifejezetten magasztos dolgokat hallottam róla azoktól, akiknek használni kellett volna és ezen valószínűleg az áldás sem segít" – olvasta a Nyugat.hu egy szombathelyi Facebook-bejegyzésben:

Mint a komment-folyamban felfedeztük, egy kommentelő megerősítette a gyanút. mint írja, Vasváron most két Steyr-kocsi szolgál. Egy másik posztoló pedig egy korabeli fotóval oszlatott el minden maradék kételyt.

Íme a Fidesz országgyűlési képviselője, korábbi köznevelési államtitkár, Czunyiné Bertalan Judit által büszkén átadott, a pap által felszentelt szer:

Fotó: Facebook/Czunyiné dr, Bertalan Judit

Fotó: Facebook/Czunyiné dr. Bertalan Judit

És íme, a jármű, még még vasvári felirattal. figyeljék csak a rendszámokat:

Fotó: Facebook/Mersics György

Czunyiné hétfőn egy, valamikor 1965 és 1990 között gyártott IFA-alapjaira épült tűzoltókocsit adott át Bábolnán. A járművet egy pap legott fel is szentelte.

12:41

Magyarország olyan európai uniós elnökségi időszakot szeretne lebonyolítani, amely valóban képes arra, hogy feltámassza és a padlóról felállítsa az Európai Uniót – mondta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

12:09

Szigligetnél tragédia történt: egy férfi belefulladt a Balatonba. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság összeállította a legfontosabb tudnivalókat a tragikus balesetek elkerülése érdekében.