Pesty László azt mondja, hamarosan megnevezi a köztörvényes bűnözőket

Szar dolog gyáván leélni egy életet, még akkor is, ha baromi gazdag valaki – fogalmazott egy lapinterjúban a NER-kritikus, de vállaltan fideszes médiaszemélyiség.

2023. augusztus 23., 08:16

Szerző:

Fogok konkrét neveket mondani, kik követtek el köztörvényes bűncselekményeket – jelentette ki a Népszavának adott videóinterjújában Pesty László. A „Lölő-jelenség” kiküszöbölhető, de ehhez akarni kéne, hogy a magyar konzervativizmust és a nemzeti gondolatot emberek tömegei még komolyabban vegyék, mint most – tette hozzá.

A nemrégiben NER-kritikus kijelentéseivel reflektorfénybe került dokumentumfilmes azt mondta, szeretné, ha megszabadulnánk az általa „förtelmesnek” nevezett jelenségektől.

„Szar dolog gyáván leélni egy életet, még akkor is, ha baromi gazdag valaki. Ugyanis négy pár cipőt egyszerre fölvenni nem lehet. Három jachton utazni egyszerre nem lehet, négy darab tízezer dolláros öltönyt egyszerre fölvenni nem lehet, és három steaket sem lehet egyszerre megenni ” – fogalmazott Pesty, hozzátéve, hogy szerinte kell egy kis bátorság a dolgok kimondásához.

A fideszes médiaszemélyiség azt állítja, ő maga fog konkrét neveket mondani, kik követtek el köztörvényes bűncselekményeket. Ez egy kollégáival meghatározott „kommunikációs folyamat” része lesz.

Pesty többször is nyomatékosította az interjú során, hogy egyelőre nem fog konkrét neveket mondani, azonban jelezte, nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a nagyobbik kormánypárt „alsó és felső szintjeiről”. Mint mondta, gratuláltak neki és megköszönték, hogy ez elvezethet egy megtisztuláshoz.

(Kiemelt kép forrása: Pesty László facebook oldala)