Pesty László: a Lölő-jelenséget ki lehetne metszeni, mint egy rákos daganatot

A fideszes dokumentumfilmes egy interjúban azt mondta, bizonyítékai vannak bűncselekmények elkövetésére, amelyek egy gombnyomásra előhívhatók.

2023. augusztus 18., 12:09

Szerző:

„Bizonyos kegyelt nagyurak rámutatnak egy vállalkozásra, panzióra, villára, és azt mondják a tulajdonosnak, hogy barátocskám, nem ártana neked egy tulajdonostárs. Ez 1923, Szicília. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy 35 évvel ezelőtt, amikor a Fidesz megalakult, és 13 évvel ezelőtt, amikor a választók akaratából megkaptuk a hatalmat, nem erről volt szó. Pestiesen szólva: nem ez volt megdumálva!” – mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Pesty László.

A dokumentumfilmes szerint 

„a Lölő-jelenséget – vagyis azt, amikor »tehetségtelen, büdös lábú, alanyt állítmánnyal egyeztetni nem tudó, végtelenül ostoba, ízléstelen és tehetségtelen emberek zsarolás és más Btk.-s bűncselekmények útján ráteszik a kezüket sikeres vállalkozásokra« – a jelenlegi hatalomnak módjában áll eltávolítani, kimetszeni, mint egy rákos daganatot”.

Pesty László azt mondja, vannak bizonyítékai is a bűncselekmények elkövetésére.

„Videó- és hangfelvételekről, adatbázisokról, dokumentumokról tudok, amelyek alapján beazonosíthatók a bűncselekmények, azok nagyságrendje, valamint az elkövetők”

– fogalmazott, hozzátéve: ezek a bizonyítékok külföldi szervereken vannak és egy gombnyomással előhívhatók.

Szólt arról is, hogy a Milánói Tiszta Kezek mozgalom mintájára – amely a kilencvenes években egy sor korrupciós ügyet tárt fel és ezzel a teljes olaszországi politikai elit belerokkant – létrejön „bizonyos tájékozott emberek közreműködésével” egy hasonló, magyarországi eseteket összegyűjteni hivatott kezdeményezés.

„Majd kiderül, van-e magyar polip”

– jegyezte meg.

(Kiemelt kép forrása: Pesty László facebook oldala)