Ötezren osztották meg a lopott tehenet, mindenki őt keresi

Az emberek szeretik a tehenet. Erre lehet következtetni abból, hogy már legalább ötezren próbálnak segíteni annak a tiszakécskei magyar tarkának, akit pottyanós-hasasan tulajdonítottak el. 

2023. március 2., 15:36

Szerző:

Ötszászezer forint nyomravezetői díj és ötezer megosztás „árazta be” ember és tehén kapcsolatát Tiszakécskén. Történt ugyanis, hogy még február végén elloptak egy pottyanós-hasas magyar tarka tehenet a Bács-Kiskun vármegyei járási székhelyen. Tulajdonosa – akinek szemlátomást marhára hiányzik az állat – eleinte százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki hasznos információval tud szolgálni az állat hollétéről, a díjat azóta az ötszörösére srófolta fel.

Bár a történet szomorú – és egyelőre nincs hír arról sem, hogy az állat megkerült volna – az emberi segítőkészség határtalan: immár ötezren osztották meg a tulajdonos felhívását a Facebookon. Reméljük, sikerrel talál újra egymásra ember és tehene. 

https://www.facebook.com/mate.torocsik.7/posts/pfbid02oQoyTegMEVqsEbPDD9g59dRLafEGYNftW6dN1sUC6MN8BmdL1dvcU6k5HMKCQyLcl

(Kiemelt képünk: Ellopott tehén Tiszakécskén. Fotó: Facebook)

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.