Ősz van, őszi időjárással

Sem nagyon hideg, sem nagyon meleg nem lesz, de felhőből sem lesz sok az égen.

2022. október 13., 06:36

Szerző:

A csütörtök reggeli, délelőtti órákban a látási viszonyok javulnak, az éjszaka képződött réteges felhőzet szakadozik, gomolyosodik, és általában napos idő várható kevés gomolyfelhővel – írta a met.hu.

Csapadék a nap folyamán nem valószínű. A déli szelet Sopron térségében olykor élénk lökések kísérhetik. Másutt mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban 1 és 10, napközben pedig a legmagasabb hőmérséklet az ország döntő részén 19, 20 fok körül alakul. Késő este 6 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek hajnalra, reggelre több helyen képződhet pára, köd. Napközben változóan felhős-napos időre készülhetünk, a Dunántúl északi felén néhol átmenetileg egy-egy zápor is előfordulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután 17-22 fok valószínű, írta az Időkép.

(Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Tegnap 17:58

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).