Óriási a dugó az M7-esen

Balatonvilágosnál Budapest felé.

2022. április 21., 15:40

Szerző:

Baleset miatt nagy torlódás alakult ki az M7-es autópályán Balatonvilágos után, Budapest felé – közölte a rendőrség csütörtök délután a honlapján. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a sztráda 87-es kilométerénél személyautó és kamion ütközött össze.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a külső sávot lezárták, a forgalom csak a belső sávon halad. Az első adatok szerint a balesetben senki nem sérült meg, de nagy a torlódás – olvasható a közleményben.

(Kiemelt kép: Budaörs, 2021. szeptember 5. Vasárnap kora délutáni személygépkocsi forgalom az M1-es és az M7-es autópályák közös fővárosi bevezető szakaszán Budaörs térségében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Tegnap 21:04

Nem csak az emberi egészségre nézve jelent veszélyt, a növény- és állatvilágot, a műanyag és faanyagokat is károsítja az UV-sugárzás - hívta fel a figyelmet péntek esti cikkében a Másfélfok - Éghajlatváltozás közérthetően című szakportál.

Tegnap 20:01

Ukrajna és Moldova mellett Grúziának is meg kellett volna kapnia az európai uniós tagjelölti státuszt, ennek elmaradása megmagyarázhatatlan, érthetetlen és Európa szempontjából is káros – szögezte le Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Tbilisziben.