Luxusfeleségeknek nyit bababoltot Orbán Ráhel

Nem aprózta el. 

2021. augusztus 13., 17:01

Szerző:

Kiderült, mivel foglalkozik majd Orbán Ráhel júniusban bejegyzett Odu Store nevű kiskereskedelmi vállalkozása. Orbán Viktor idegenforgalmi végzettségű és eddig a szálloda- és divatiparban mozgó lánya egy bababoltot nyit, amivel a jómódú, környezettudatos szülőket célozza meg. Az új vállalkozásában lesz kávézó és játszósarok is, de a bolt pontos helye is már ismert: a Hegyvidék Bevásárlóközpontban lesz, a cél a fiatal szülők fenntarthatóságra nevelése – szúrta ki a Szabad Európa a miniszterelnök lányának LinkedIn-profiljából.

Az Odu nevű céggel babáknak és kisgyerekeknek készített termékeket fog árul a miniszterelnök lánya. A célközönséget pedig a tudatos és jómódú fiatal szülők alkotják. Orbán Ráhel nem egyszerű bababolttal kezd, hanem concept store-ral. Ennek a lényege, hogy különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot kíván közvetíteni. Ugyanakkor a babáknak és kisgyerekeknek szánt prémium minőségű és környezetbarát termékek mellett kávézó és játszósarok is lesz a helyen. Orbán Ráhel LinkedIn-profiljában azt írta: az ODU „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára”, célja pedig, hogy a fiatal szülőket „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje”.

Korábban írtunk róla, hogy kiskereskedelmi céget alapított Orbán Viktor lánya. Az Odu Store nevű kiskereskedelmi vállalkozás 3 millió forintos tőkével indult, azt június végén jegyezték be. Eddig csak találgatni lehetett, hogy mibe vágja bele a fejszéjét Orbán Ráhel. Az Odu Store nemcsak Orbán Ráhel első vállalkozása, de ő az egyetlen bejegyzett tulajdonos is. A XII. kerületi Apor Vilmos téren bejegyzett vállalkozást ügyvezetőként is a miniszterelnök lánya vezeti. 

(Kiemelt kép: Koszticsák Szilárd / MTI)

07:17

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.