Marhára megéri Orbán Ráhel barátnőjének lenni, mutatjuk miért

Bata-Jakab Zsófia, a miniszterelnök lányának egykori évfolyamtársa és barátja lett a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese.

2022. május 29., 14:13

Szerző:

Bemutatta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója új helyettesét, aki nem más, mint Orbán Ráhel egyik volt évfolyamtársa és jó barátnője. A Telex emlékeztetett, Bata-Jakab Zsófia mindössze öt évvel ezelőtt került az MTÜ-höz, ahol rábízták a divatipari stratégia megalkotását.

Mostanra vezérigazgató-helyettes lett, aki az értékesítésért a marketingtevékenységért, a kommunikációért, a kutatásfejlesztésért és a turisztikai alkalmazásokért is felel a teljes ügynökségen.

Bata-Jakab emellett a Magyar Divat és Design Ügynökség vezérigazgatója is egyben, ez eleve az MTÜ alá tartozó szervezet. A divatügynökség székhelye kezdetben egy Istenhegyi úti villában volt, 2020-ban pedig 2,3 milliárd forint állami támogatást nyertek el.

(Kiemelt kép: Guller Zoltán (balra) mutatta be a Magyar Turisztikai Ügynökség új vezérigazgató-helyettesét, Bata-Jakab Zsófiát (középen). Fotó: MTÜ)