Megütött egy idős férfit, egy másikat pedig fellökött a biztonsági őr a Nyugati pályaudvaron

2020. július 19., 18:58

Szerző:

Megütött egy idős férfit egy biztonsági őr a Nyugati pályaudvaron, derült ki az RTL Klub híradójából. A csatornának egy szemtanú küldött videót a szombat délután történt esetről, ami a jegypénztárakhoz vezető folyosón történt, amit épp felújítanak. A felvételen az látszik, hogy két biztonsági őr beszél két férfival – az nem derül ki, hogy mit –, majd az egyik őr hirtelen megpofozza az egyik férfit, amitől az elesik. Ezután ugyanaz az őr úgy meglöki a másik férfit, hogy az az elesett társára esik.

Ezek után a biztonsági őr a felvétel készítőjére szól, hogy ne kamerázzon. Eközben társa tétlenül állt mellette. A videó azzal ér véget, hogy az őrök továbbsétálnak az épp feltápászkodó férfiak mellett.

Biber Anett, a MÁV-csoport szóvivője az RTL Klubnak azt mondta, a videón látható őrök egy külsős partnercégük munkatársai, értesültek az esetről és azonnal felszólították a partnerüket, vizsgálja ki, mi történt. Azt egyelőre nem tudni, mikor lesz eredménye a vizsgálatnak, illetve számíthat-e büntetésre a két érintett őr.