Szívmelengető fotón, ahogy a rendőrök visszaadják tulajdonosának a sajószentpéteri talicskás tolvaj kiadós zsákmányát

2019. június 17., 15:31

Szerző:

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 29 éves helyi férfival szemben. Sajószentpéteren, a Gedely utcában május 16-a előtt – az akkor még ismeretlen tettes – egy családi házhoz tartozó garázsba betört, és onnan kéziszerszámokat, elektromos gépeket, talicskát, valamint egy fűkaszát tulajdonított el.

A nyomozók adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, akit gyanúsítottként hallgattak ki, továbbá az eltulajdonított értékeket is megtalálták, amelyeket hiánytalanul visszaadtak tulajdonosának – írta a police.hu.

Íme az aktus:

Fotó: police.hu

 

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.