Nem tetszett a kérdés, kisétált Kammerer Zoltán az interjúról

A gödi akkumulátorgyárról kérdezték a frissen választott polgármestert, azonban az interjú egy adott pontján otthagyta a riportert.  

2023. május 29., 09:37

Szerző:

Miután a Momentumos polgármester lemondott, Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakozót választották meg a gödiek. Kammerer függetlenként, a Fidesz támogatásával indult – írja a 444. Első polgármesterként adott interjújában az ATV Heti Napló riportere, Balogh Judit kérdezte. 

Kammerernek az akkumulátorgyárral kapcsolatos kérdésekből lett elege. Interjú közben felállt, elkezdte lefejteni magáról a mikroportot, és tájékoztatta a riportert, hogy érti, miről van szó, de a gyár már itt van és működni fog. 

A vágatlan videót a stáb Facebook-oldalukon tették közzé. 

A Gödön létesítendő Samsung akkumulátorgyár-egység felháborodást váltott ki a gödiekből, a helyiek a lég- és vízszennyezés mellett a tűzvédelmi szabálytalanságok miatt is ellenzik a gyár felépítését. 

(Kiemelt képünk: képernyőfelvétel. Forrás: Heti Napló Sváby Andrással Facebook oldal.) 

2023. szeptember 29., 08:55

Az Energiaügyi Minisztérium októbertől még alacsonyabb szintre szorítja az intézmények távhő díjait. A nem lakossági fogyasztók januárban egyszer már megfelezett költségeit újból azonos arányban csökkenti a tárca. Az önkormányzatok, közintézmények és vállalkozások országos átlagban a tavaly év végi díjak negyedét fizetik tehát október elsejétől – jelentette be pénteki közleményében Lantos Csaba energiaügyi miniszter.

2023. szeptember 29., 07:25

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc az Alapítvány az Innovatív Oktatásért szakmai konferenciáján járt. Az alapítvány működteti a High-Tech Suli programot (HTS), amelyet a 660 milliárd forintos vagyon felett rendelkező Mészáros Lőrinc tulajdonos támogat.