Nem szabadulunk a széltől holnap sem

Vasárnap néhány órára kisüthet a nap, ám a keleti országrészben erősebb felhősödés várható. Bár veszít az erejéből, erős marad a szél. Éjszaka a kemény fagyok is megérkeznek. 

2023. február 4., 17:04

Szerző:

Szombat estétől a legtöbb helyen csökken a felhőzet, éjszaka jellemzően derült vagy gyengén felhős lesz az ég, de a Duna-Tisza közén lehetnek erősebben felhős vidékek.


Vasárnap a felhőátvonulások mellett mindenütt legalább néhány órára kisüthet a nap, azonban főként a Dunától keletre jobban összeállhatnak a felhők. Az északnyugati, északi szél estétől jelentősen veszít erejéből, hajnalban átmenetileg csak kevés helyen, majd vasárnap napközben ismét többfelé kísérik erős széllökések.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -3 fok között alakul.
A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap döntően 0 fok körül valószínű.

(Kiemelt képünk illusztráció: A murakeresztúri faluház erős széltől megrongálódott tetőszerkezete 2023. február 4-én. MTI/Varga György)

10:33

Megszűnik november 4-től a Keszthelyi Kórház szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg osztálya, ugyanakkor a szülészet-nőgyógyászati járóbeteg ellátás, a terhesgondozás és a nőgyógyászati szakellátás változatlanul elérhető lesz.