Négy villanyszerelő is eltűnt Mosonmagyaróvár környékén

2018. április 24., 12:33

Szerző:

Hír TV Riasztás című műsora információi szerint két villanyszerelő kísértetiesen hasonló körülmények között tűnt el Mosonmagyaróváron. Rajtuk kívül még két villanyszerelőt keres a rendőrség. Mind a négyen ugyanazzal a hely vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett.

Mácsik Zoltán március 31-én tűnt el, azóta családja semmit nem tud róla. Felesége elmondása szerint férje egykori munkaadójával, egy győri vállalkozóval találkozott eltűnése előtt, mert a vállalkozó sok pénzzel tartozott neki. A Mácsik család keresni kezdte az apát, miután nem tért haza. Ekkor kereste meg őket egy másik család. Elmondták, hogy Orlik Vilmos szintén villanyszerelőként dolgozott Ausztriában. Ő is egy munkamegbeszélés után tűnt el, miután 2015 nyarán találkozott a győri vállalkozóval.

A rendőrség mindkettejüket keresi, és rajtuk kívül még két másik eltűnt villanyszerelőt. Holttesteket még nem találtak, de a győri vállalkozót már emberölés gyanújával letartóztatták.

09:38

Hiba, hogy az Európai Bizottság azt erőlteti, hogy a miniszterelnökök tűzzék napirendre Ukrajna EU-csatlakozását, mert az nincs előkészítve. Az azonnali csatlakozás helyett először öt-tízéves időtávra stratégiai partnerségi megállapodást kellene kötni Ukrajnával – jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

08:47

Lezárták a Normafát, mert az ónos eső következtében a fákra rakódott jég az éjszaka megvastagodott, ágak és tenyérnyi jégdarabok szakadnak le, kisebb fák kidőlése is várható – tudatta a XII. kerületi önkormányzat péntek reggel.