Műsorváltozás: Ma este látható Beck Nóra bűnügyi műsora

Kivételesen más időpontban jelentkezik Beck Nóra szokásos csütörtöki bűnügyi műsora. A Jogában áll hallgatni ma este 19 órakor kezdődik, itt, a 168.hu-n. A műsorváltozás kizárólag erre a hétre szól, jövő héttől újra a megszokott időpontban látható a szigorúan felnőtteknek szóló adás.

2021. május 14., 12:30

Szerző:

 
A Jogában áll hallgatni az ország legizgalmasabb bűnügyeit tárja fel: ügyvédek, bűnelkövetők, elítéltek és igazságügyi szakértők foglalnak helyet hétről hétre Beck Nóra műsorában, amelyet kivételesen ma este láthatnak a nézők itt, a 168.hu-n, a 168 Óra Facebook oldalán és Youtube csatornáján.
 
Az adás tervezett, csütörtöki megjelenése technikai okok miatt csúszik ma estére, a műsor tartalma a május 13-án történt aktuális eseményeket dolgozza fel. 
 
A mai adásban szó lesz egyebek mellett a Katzenbach-gyilkosságról, amelyben az egyik feltételezett elkövető az áldozat halála után megnősült. Lehetne ez jelentéktelen részlet is egy bűnügy feltárásában, kivéve akkor, ha az illető az áldozat feleségével köti össze az életét. Az egykori MTK-s focistának valószínűleg azért kellett meghalnia, mert túl sokat tudott (és mert félmilliárd forinttal megpróbálta meglopni akkori főnökét). A focista holttestét az eltűnése után 11 évvel találták meg egy tanyán, most döntés született az elkövetők letartóztatásáról.
 
2014 májusában a darnózseli hentes valamit szétszórt a háza melletti réten egy fekete zsákból. 40 éves felesége néhány nappal korábban tűnt el.
 
Később a helyszínelők a réten az eltűnt feleség szívének, májának és tüdejének darabjait találták meg. Az adás vendége lesz a darnózseli hentes védője, aki Strasbourgig menne, mert szerinte a Kúria igazságtalanul döntött amikor 21 évre ítélte a hentest felesége megölése és ledarálása ügyében.
 
A műsor végén pedig Dr. Ajang Armin Farid igazságügyi fogorvos szakértőt fogadjuk a 168 stúdiójában, aki az Egyesült Államokban tanulta a harapásnyomok elemzését. A doktor a legbrutálisabb ügyeiről is mesél Beck Nórának.
 
(Kiemelt kép: 168.hu | Dimény András)