Reagált az MSZP Mesterházy távozására

Tudomásul veszik, hogy Mesterházy Attila nélkül folytatják.

2023. április 4., 09:39

Szerző:

Gyorsan reagált votl pártja, az MSZP Mesterházy Attila kedd reggeli bejelentésére, amely szerint elhagyja a pártot és Szocialisták és Demokraták néven új pártot alapít. A pártban a volt MSZP-s Szakács László, a DK volt Baranya megyei képviselője is csatlakozik majd hozzá.

Az MSZP kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében válaszul azt írta, tudomásul veszik Mesterházy Attila távozását a pártból.

A párt azt közölte, „folytatjuk a szociáldemokrata politikát a szabad, demokratikus és igazságos Magyarországért; folytatjuk a küzdelmet az emberek érdekében, mert eszméik, a baloldaliság, a szolidaritás, az igazságosság mind-mind azért van, hogy az embereknek jobb legyen. Dolgozunk tovább a megélhetési válság leküzdéséért, a reálbérnövekedésért, hogy a jelenlegi kormány hibás gazdaságpolitikájának következményeit ellensúlyozzuk.”

(Kiemelt képünk illusztráció: Molnár Gyula egykori pártelnök, aki ma már a DK-ban politizál, a Magyar Szocialista Párt budapesti programbemutató nagygyűlésén 2017. december 9-én. MTI Fotó: Illyés Tibor)