A 22 évesen helyettes államtitkárrá avanzsáló Rácz Zsófia édesapja nem más, mint a 90-es évek popsztárja, Mr. Rick

2019. december 5., 09:23

Szerző:

A Zárjon be a gyár című, közismert 1990-es évekbeli rádiós sláger előadója, művésznevén Mr. Rick, polgári nevén Rácz Erik az édesapja a hamarosan helyettes államtitkári posztra kerülő, 22 éves egyetemistának, Rácz Zsófiának - tudta meg az Index.

Blikk telefonon érte utol Rácz Eriket.

– Egyszerre éreztem mámoros büszkeséget és féltő szorongást, amikor Zsófi felhívott minket Washingtonból, hogy közölje a fantasztikus hírt, de benne is hasonló érzelmek kavarogtak. Nem akarok károgni, de őszintén sajnálom, hogy hazánkban a nemtelen becsmérlést nem lehet száműzni a politikai kultúrából. Ettől egyetlen szülő sem tudja megóvni a politikai pályára lépő gyermekét. Szerencsére Zsófi annyira nem görcsöl emiatt, mint én – magyarázta a büszke édesapa, és azt is elárulta, a kinevezés a lányát is meglepte.

Rácz Erik elmondta, úgy vette észre, egyik lánya sem tartja cikinek, hogy újra a popzenével foglalkozik, amellyel az ezredfordulón hagyott fel. Zsófia nemrégiben azt mesélte neki, hogy amikor harminc pluszosokkal beszélget, és a művészneve szóba kerül, szinte csak pozitív visszajelzéseket hall.

A büszke édesapa azt is elárulta, lányának jelenleg nincs udvarlója és velük él budapesti otthonában.

Tehát Mr. Rick újra aktív popzenész, legközelebb idén decemberben lép fel. És akkor lássuk a Művész Úr legendássá vált slágerét:

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.