Feljelentés tettek az ellenzéki Borkai Zsoltot ígérő blog állításai miatt, Molnár Zsolt és Őrsi Gergely már tanúskodott

2019. december 28., 21:17

Szerző:

November elején egy Az angyal ügyvédje néven jelentkező blog ígért leleplező anyagot fiatal prostituáltakkal és kokainnal szórakozó korrupt ellenzéki politikusokról, jelezve, hogy ha a két érintett politikus, az egyik ellenzéki párt prominense és egy október 13-án megválasztott budapesti kerületi polgármester nem lép a nyilvánosság elé és vonul vissza, akkor mindent borít. A sorok között az MSZP- pártigazgatója, Molnár Zsolt és Őrsi Gergely II. kerület MSZP-s polgármester ismert magára, de csak annyira, hogy mind a ketten visszautasítsák a blog által megfogalmazott vádakat.

Most az ATV Híradójából derül ki, hogy a párt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett az ügyben, a két politikus állítása szerint ugyanis egyszerű zsarolásról van szó. A bizonyítékokat átadták a hatóságoknak, tanúként már Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt is meghallgatták.

Az angyal ügyvédje mögött néhányan elkezdték sejteni Németh Gábort, az Egyenlítő blog korábbi szerzőjét sejteni, ő azonban tagadta a szerepét az ügyben, Wirth Zoltán, az MSZP-közeli portál, a Hírklikk tulajdonosa azonban azt állítja, bizonyítékai vannak Németh Gábor ellen. Wirth Zoltán közlése szerint ő kétszer találkozott Németh Gáborral, második alkalommal szóba került Molnár Zsolt és Őrsi Gergely állítólagos orgiái is.

Az angyal ügyvédje nyilvánvalóan a Borkai Zsolt győri polgármestert leleplező blogra – Ez az ördög ügyvédje – rímelő néven jelentkezett.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.