„Mi a faszomba rakjam bele?” – óbégatta a fideszes képvselő a barcelonai repülőtéren

Terjed az interneten egy olyan videó, amelyen egy magyar férfi látható a barcelonai repülőtéren, miközben trágár szavak kíséretében kiabál, majd sértegeti a személyzetet. 

2023. október 29., 20:51

Szerző:

A férfinak valószínűleg a poggyásza méretével akadhatott valami probléma, mivel a felvételen hevesen mutogat a csomagjára, majd felteszi a kérdést magyarul:

„Mi a faszomba rakjam bele?”

A repülőtér alkalmazottja még visszakérdez, hogy „english?”, de a balhés utas – talán látva az áthidalhatatlannak látszó nyelvi akadályokat – eloldalgott.

Később aztán a Sümegi Szó Facebook-oldala azonosította, kiről is van szó. Az illető ugyanis nem más, mint a Veszprém vármegyei város fideszes önkormányzati képviselője, Remete József – írja a Népszava, hozzátéve, hogy Remetét tavaly egy évig próbára bocsátotta a Tapolcai Járásbíróság, mivel a képviselő és társai illegálisan vásároltak meg egy barnamedve-preparátumot, majd megpróbálták eladni az interneten.

(Kiemelt képünk: Remete József magyarul káromkodva vitatkozik a személyzettel a barcelonai repülőtéren. Fotó: TikTok/Sümegi Szó)