Meghalt a férfi, akit egy busz sodort el Győrben

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

2021. december 14., 08:11

Szerző:

Meghalt egy férfi, akit egy helyi járatos autóbusz sodort el Győr belvárosában hétfő este – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset a Szent István út és Aradi Vértanúk útja kereszteződésében történt nem sokkal este fél nyolc előtt, amikor egy autóbusz jobbra kanyarodás közben – eddig tisztázatlan körülmények között – elsodort egy 57 éves férfit, aki a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – olvasható a police.hu oldalon.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

(Fotó | Unsplash)

19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.