Varga Judit is szerepel a hangfelvételen, amit bizonyítéknak szán Magyar Péter

Magyar Péter március 26-án nyilvánossá teszi azokat a hangfelvételeket, amelyek szerinte azt bizonyítják, hogy Rogán Antal manipulálta az ügyészségi dokumentumokat a Völner-Schadl ügyben. Magyar Péter egy kommentjében arra utal, hogy Varga Judit is szerepel benne. 

2024. március 25., 12:46

Szerző:

Magyar Péter egy Facebook-kommentben reagált a Telex Hadházy-interjúját szemléző cikkre, és ebben arra utal, hogy Varga Judit is szerepel azon a hangfelvételen amit bizonyítéknak szán a Völner-Schadl ügyben. Ahogy arról beszámoltunk, Magyar Péter március 26-án nyilvánossá teszi azokat a hangfelvételeket, amelyek szerinte azt bizonyítják, hogy Rogán Antal manipulálta az ügyészségi dokumentumokat. 

Magyar Péter szerdán több mint négyórás meghallgatáson vett részt a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, ahol egyebek mellett azt is elmondta, hogy Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat a Völner-Schadl ügyben. „Ami annyit jelent, hogy vagy kivettek belőle dolgokat, vagy kihúztak vagy megmásítottak dolgokat" – mondta. Azt is elmondta, hogy a bizonyítékok hangfelvételek, amelyek hónapok óta a birtokában vannak, eddig azért nem hozta ezeket nyilvánosságra, mert a családját védte. Kitért arra is, hogy Gulyás Gergelytől és Varga Judittól vannak az információi.

A következő ügyészségi meghallgatás a héten kedden lesz, erre a napra ígéretet tett Magyar: „Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat” – írta a Facebookon a jogász, aki egy középen álló politikai párt alapítását is megígérte a vele szimpatizálóknak.

Magyar Péter egy Hadházy Ákosnak szánt kommentben szólta el magát 

Hadházy Ákos arról beszélt, hogy Magyar Péter lehetett az, aki már a színrelépése előtt kereste őt a Rogán–Schadl–Völner-ügy miatt– írja a 444. A kérdésre, hogy az elmúlt hetekben kereste-e őt Magyar, azt válaszolta a Telexnek: „Könnyen lehet, hogy keresett, nem vagyok ebben teljesen biztos. Egy-két héttel a színrelépése előtt megkeresett valaki engem azzal, hogy komoly információi vannak a Rogán–Schadl–Völner-ügyről. Sajnos nem jegyeztem meg a nevét, de úgy éreztem, hogy akár fontos információval is szolgálhat. Meghívtam az illetőt az irodámba, ám a megbeszélést néhány órával a találkozó előtt lemondta azzal az indokkal, hogy belázasodott. Van egy olyan sejtésem, hogy ez a valaki Magyar Péter lehetett. Azóta nem jelentkezett, de ha beszélnék vele, akkor ugyanazokat mondanám el, mint önnek is. Tévedés az az elgondolás, hogy először választáson győzünk, és utána majd visszaállítjuk a demokráciát.”

Magyar Péter konkrétan azt írja: „holnap meghallják az emberek, ahogy a volt igazságügyi miniszter elmondja, hogy miként működik az ügyészség és a hatalom..”

 (Kiemelt képünk forrása: Magyar Péter Facebook oldala)

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.