Dulakodás vetett véget Magyar Péter bulijának

Magyar Péter tegnap esti bulizása rossz véget ért. 

2024. június 21., 17:03

Szerző:

Csütörtök este egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen bulizott fiatalokkal Magyar Péter, amíg „egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket” – idézi a Telex a politikus Facebook posztját. Magyar szerint a férfi már korábban is követte őket, a célja pedig az volt, hogy csapdába csalja. Az esetről való leírása így folytatódik: 

„A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt. A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt.” A poszt szerint a szóban forgó férdi akkor is folytatta a videózást, miután többször is megkérték, hogy hagyja abba. „Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat. Több mint 30 percig követett az utcán, fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni hogy nagyobb baj történjen. Ezúton is köszönöm a fiataloknak, hogy velem voltak”.

Magyar Péter cáfolta egyes lapok állításait

A Ripost másként írta meg a tegnapi esetet, a cikk szerzője szerint biztonsági emberek vezették ki a Tisza-párti politikust egy budapesti klubból miután órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Magyar Péter posztjában erre is reagált: „Amit a kormánypropaganda állít az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Az egész esetről rendelkezésünkre állnak a videofelvételek. Minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást indítunk, akik a tényeket szándékosan elferdítik.”

Még ma délután feltett posztját így fejezte be: „Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam”. A Telex megkeresésére az esettel kapcsolatban a BRFK a következő választ adta: „A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni”.

(Képünk forrása: Magyar Péter Facebook oldala)

A napraforgónak és kukoricának jól jött az elmúlt egy hét csapadékos időjárása, de a még aratásra váró búzának és repcének nem - írta csütörtöki agrometeorológiai elemzésében a HungaroMet Zrt.