Le lehet zárva a Kossuth tér ma is: Orbán Viktor a Házban fogadta Nicolas Sarkozy korábbi francia államfőt

2018. december 15., 12:28

Szerző:

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képek tanúsága szerint Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Nicolas Sarkozy korábbi francia államfőt az Országházban 2018. december 15-én. Arról valójában nincs tájékoztatás, miről tárgyalt a két politikus, Havasi Bertalan miniszterelnöki szóvivő csupán annyit közölt: a tárgyaláson Európa helyzetéről, és a kontinens előtt álló kihívásokról volt szó.  

Ugyanakkor nagy az esélye, hogy Sarkozy kiemelt védettségű személyként egy teljesen lezárt Kossuth téren át jutott be a T. Házba, hiszen erre hivatkozva a rendőrség már többször is lezárta a nemzet főterét.

Orbán Viktor fogadta Nicolas Sarkozy korábbi francia államfő A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) fogadja Nicolas Sarkozy korábbi francia államfőt az Országházban 2018. december 15-én.
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Orbán Viktor fogadta Nicolas Sarkozy korábbi francia államfő A találkozóról bővebb információ nem áll rendelkezésre, de a kép sokatmondó.
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.