06:50 - 09:00

MOST: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

Lady Dömper érkezik csütörtökön Csernushoz a Maflásba

A fővárosi éjszakai élet egyik „királynője”, a transzvesztita előadóművész Lady Dömper beszélget az ország pszichiáterével csütörtök este 19 órától.

2021. május 19., 10:46

Szerző:

A csütörtöki Maflásban Lady Dömper, azaz Petróczi Zoltán kendőzetlen őszinteséggel mesél magáról Csernus doktornak. Kiderül, hogyan került 30 éve a színpadra, és miért kezdett el női ruhákban, nőimitátorként szerepelni. Dömper arról is mesél, hogy mit jelent neki a színpad, és 30 év után is milyen adrenalinlöketet ad neki, ha rászegeződik az összes tekintet.

 

Míg hétvégente a melegbárok ünnepelt előadóművésze, hétköznap egy teljesen átlagos férfi életét éli, és senki nem mondja meg róla, hogy ő Magyarország legismertebb drag queenje. Csernus doktor arról is kifaggatja Dömpert, hogy miként ismerkedik, és hogy áll a párkapcsolatokkal. A transzvesztita stand up humorista nem titkolja, hogy jelenleg hadilábon áll a párkapcsolatokkal, és még soha senkivel nem élt együtt.

 

A csütörtöki Maflásból az is kiderül, hogy Lady Dömper nem tétlenkedett a járvány ideje alatt, hanem karitatív munkát végzett. Azt is megosztja Csernus Imrével és a nézőkkel, vajon miért nem tudott „coming outolni” annak idején a szülei számára. Tabuk nélkül Lady Dömperrel és dr. Csernus Imrével csütörtök este a Maflásban. 

(Kiemelt képünk: 168.hu/Lakos Gábor)