Most megtudhatja, miért gondol oly gyakran Kubatov Karácsony Gergelyre

A Ferencváros elnökének rázósan indult a hete.

2023. március 27., 12:15

Szerző:

Kubatov Gábor számára is borúsan indult a hétfő: a Fidesz pártigazgatója és alelnöke, a Ferencváros elnöke a Facebookon megosztott posztjában egy képpel illusztrálta, hogy miért is gondol olyan gyakran Karácsony Gergelyre – szúrta ki a HVG.

A ferencvárosi Lurdy ház környékén dugót jelző GPS-kép és Kubatov költői kommentje, miszerint „Karácsony Gergelyre gondolok mindig, meg-megállva...”, jól passzol a kormány és a Fidesz hosszú ideje tartó kampányába, amellyel arra igyekeznek felhívni a figyelmet, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan főpolgármesternek. Például azért, mert egy majd kétmilliós városban hagyja, hogy a reggeli csúcsidőben dugók alakuljanak ki. 

A HVG rámutat, hogy Kubatov már nem tért ki arra, hogy a rendszeres reggeli dugót hétfőn az eső is tetézte, ráadásul a szükséges felújítások is akadályozzák a haladást. Ugyan Tarlós István főpolgármesterségét nem emlegette, egy lelkiismeretes kommentelő azonban egy számára jól érthető példával magyarázta meg neki a helyzetet: „Felújítások nélkül olyan lenne Budapest, mint az újpesti focicsapat!”

(Kiemelt képünk: Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke, a Ferencváros elnöke. Forrás: MTI)

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.