Közmunkára jelentkezett Szél Bernadett, 120 órát kell ledolgoznia

Az ellenzéki képviselőnek azért kell közmunkát végeznie, mert megbüntették a Hadházy Ákossal még tavaly közösen szervezett dudálós tüntetések miatt.

2021. április 8., 10:48

Szerző:

„120 óra vár rám, a helyszín még folyamatban, de egy fix – én vállalom a felelősséget azért, amit el sem követtem, a kormány viszont soha, semmiért. Uszítani és hazudni azt tudnak, miközben egy rakat szóvivő-szintű politikus játszik közpénzen minisztert, de egy fillér nélkül hagyták otthon a bezárt országban az embereket, tesztelés az nincs, vagy van, tízezerért saját zsebre, még egy normális egészségügyi vezetés sincs, van Müller, akiről nem tudom, hogy került oda, meg Kásler, akiről viszont nem értem, hogy lehet még ott” – írja posztjában az országgyűlési képviselő.

Szél Bernadett azt is megígérte, hogy megmutatja majd, hol fog dolgozni, majd kéréssel fordul követőihez: „adjunk ma és minden egyes nap sok erőt egymásnak, muszáj egymásra számítanunk ezekben a nehéz időkben”.

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Bejelentkeztem közhasznú munkára! Feje tetejére állt a világ: a kórházakból kiebrudaltak mellett kiálló “dudáló”...

Közzétette: Szél Bernadett – 2021. április 7., szerda

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.