Előzött, járdaszigetre hajtott, táblát döntött, padon át robogott és telefonfülkét sodort el egy tahitótfalui sofőr

2020. július 28., 11:32

Szerző:

Előzött, járdaszigetre hajtott, táblát döntött, padon át robogott, telefonfülkét sodort, végül oldalára borulva állt meg régi nagykorú kocsijával az a 24 éves tahitótfalui férfi, akit a rendőrök kettős vérvételre előállítottak – írja a police.hu.

A rendőrségre 2020. július 25-én este érkezett bejelentés közlekedési balesetről.

A rendőrök kiterjedt helyszínnel találták szembe magukat,

az oldalára borulva megrekedt BMW valósággal ledózerolta a környéket.

Fotó: police.hu

Kiderült, hogy a sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladva Leányfalun előzte az előtte haladó kocsit, amikor elvesztette uralmát járműve felett, és járdaszigetre hajtott. Kidöntött egy jelzőtáblát, ami egy másik kocsinak csapódott, elsodort egy telefonfülkét, majd egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva, egy fát kidöntve, oldalára borulva rekedt meg egy kerítésnél.

Fotó: police.hu

 

A balesetet könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel megúszó sofőrt a kocsijából kikászálódva, a romok között ülve találták a rendőrök. Zavartságára is magyarázatot adott az alkoholszonda, valamint a kábítószergyorsteszt, mindkettő – utóbbi THC-ra és amfetaminra – pozitív eredményt hozott, ezért mintavételre előállították.

A Szentendrei Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.