Kövér László szerint ideje készülni, mert civilnek álcázott ügynökhálózatok támadják Magyarországot

A házelnök ilyen támadást a rendszerváltás óta nem tapasztalt.

2021. augusztus 8., 17:13

Szerző:

Új harcmodorral és nagyobb erővel támadják Magyarországot Kövér László házelnök szerint. A magyar kormány tizenegy évvel ezelőtt felkészült arra, hogy megvásárolt, megzsarolt politikusok hada és világbirodalommá nőtt kommunikációs cégek, a nyugati tudatipar fogja támadni az országot.  A házelnök szerint pont ez ellen építették fel a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, melynek fennmaradásra a 2022-es választásokon múlik. 

A magyarok felismerték a helyzetet, hogy Magyarországot új harcmodorral támadják. A házelnök szerint ezért építették újjá és állították a nemzeti érdekek szolgálatába az államunkat 2010 után, ezért erősítették meg a magyarság határokon átívelő nemzeti összetartozását, ezért folytattak kölcsönös méltányosságot célzó, felelős szomszédságpolitikát és az európai létérdekek védelmét célzó felelős külpolitikát.  „Ennek a politikának a folytatása lesz a tét 2022-ben is. Álljunk hát készen!” – utalt a jövő évi választásokra Kövér László.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Kövér László a Székelyudvarhely közelében fekvő Székelyszentkirályon beszélt erről vasárnap. Szerinte a rendszerváltoztatás kezdete óta nem tapasztalt módon támadás alatt áll a Szent István-i hagyaték: a keresztény kultúra, a nemzeti önazonosság és az állami szuverenitás. Kövér László úgy vélte: a 21. században az alávetésre és kifosztásra kiszemelt embereknek elsődlegesen nem az országát, hanem a tudatát akarják megszállni, a lelkét akarják rabul ejteni. Az új harcmodor lényege, hogy az embert elidegenítik természetes közösségeitől, államától, nemzetétől, szülőföldjétől, hitétől, hagyományaitól, kiforgatják önazonosságából. Még annak a bizonyosságát is elveszik tőle, hogy fiú-e vagy lány – írta az MTI.

Az Országgyűlés elnöke elmondta a harcmodor új, de az ellenség sem a régi: nem visel állami felségjelzést, nem áll mögötte semmiféle állami főhatalom - sőt, ő áll az állami hatalmak mögött, illetve fölött. Úgy vélte: ezt az ellenséget a „megvásárolt vagy megzsarolt politikusok hada, a civil szervezeteknek csúfolt nemzetközi ügynökhálózatok, multinacionális vállalatok, világbirodalommá nőtt kommunikációs cégek és a nyugati tudatipar” alkotja. Kövér László úgy fogalmazott, ennek a háborúnak ma Magyarország és Közép-Európa az egyik leghangosabb csatatere, de ez a háború nemcsak Magyarország ellen zajlik, hanem a demokrácia, a nemzeti önazonosság és az emberi méltóság ellen is. "Magyarország csupán - mint 1456-ban, 1848-49-ben és 1956-ban - lehetőséget kapott a történelem urától, hogy másoknak is példát mutatva méltó maradhasson az igazi szabadságra" - fogalmazott.

(Kiemelt kép:  Kövér László házelnök az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. június 7-én. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)